Digip@nel

Het Deventer Digipanel is het digitale onderzoekspanel van inwoners van de gemeente Deventer. Alle inwoners vanaf 16 jaar kunnen lid worden van het Digipanel.

Als panellid werkt u mee aan online onderzoeken van de gemeente. Het is de manier om uw mening te geven over belangrijke onderwerpen in Deventer.

Meldt u zich ook aan?

Op dit moment zijn ongeveer 2.300 inwoners lid van het Deventer Digipanel. Zij wonen verspreid over de gemeente Deventer. Doe ook mee en meld u aan.

Persoonlijke Digipanel-pagina

Heeft u zich aangemeld voor het Digipanel, dan kunt u een Persoonlijke Digipanel-pagina aanmaken. Via deze pagina hebt u inzicht in uw persoonlijke gegevens. Wilt u gegevens wijzigen of uw lidmaatschap van het Deventer Digipanel opzeggen? Dat kan ook via uw Persoonlijke Digipanel-pagina. U kunt bovendien zien aan welke onderzoeken u kunt deelnemen en wat de resultaten zijn van afgeronde onderzoeken.

Kort voor het volgende onderzoek, ontvangt u de inloggegevens. Als het onderzoek start, krijgt u een e-mail met daarin de link naar het onderzoek.

Onderzoeksresultaten Digipanel

De gemeente gebruikt de uitkomsten van het Digipanel om beleid te maken of aan te passen en om trends en ontwikkelingen te signaleren. Hieronder vindt u een overzicht van gepubliceerde onderzoeken.

Bekijk oudere onderzoeksresultaten Digipanel.

Privacy

Uw persoonlijke gegevens gebruiken wij om te zien of het Digipanel een goede afspiegeling is van de Deventer bevolking. En soms is een Digipanel-onderzoek bedoeld voor een specifieke groep inwoners, bijvoorbeeld jongeren of inwoners van een bepaalde wijk. Zo’n specifiek Digipanel-onderzoek gaat dan alleen naar die groep. Vanzelfsprekend gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Lees de volledige privacyverklaring.

Bij het doen van onderzoek en de verwerking van de gegevens houdt Deventer zich aan de Gedragscode voor Onderzoek en Statistiek (pdf, 650 KB).

Contact

Heeft u vragen over het Digipanel? Neem dan contact op met Kennis & Verkenning van de gemeente Deventer: