Bewonersonderzoek 2017

Wat vindt de Deventenaar van de voorzieningen in zijn of haar buurt? Hoe veilig vinden zij de eigen buurt? In hoeverre participeren Deventenaren en zijn zij actief als vrijwilliger dan wel lid van een sportvereniging? Hoe ziet het beeld rondom deze thema’s eruit in de diverse wijken en dorpen van de gemeente Deventer? Zijn er veel verschillen zichtbaar of juist niet? En hoe heeft het beeld van de Deventenaren zich ontwikkeld op dit gebied, gedurende de periode 2013-2017? De vakgroep Kennis en Verkenning informeert u hier graag over middels de rapportage van de 12e versie van het Bewonersonderzoek.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Grootte
Bewonersonderzoek Deventer 2017 3.935,3 KB